keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Nyt on onnekas olo!


Olin onnekas ja voitin arvonnassa! Palkintona oli askartelultarvikkeita: kesäisessä blogiarvonnassa tuli paketti isokokoisimpia Hama-helmiä. Hama-helmet lienee aika monelle tuttuja lapsuudesta. Nuo helmethän on niitä pieniä pillereitä, joita kootaan alustaan ja muodostetaan niistä kuvia. Silittämällä silitysraudalla muovipillerit saa sulatettua toisiinsa kiinni.
iso paketti helmiä

Juuri sopiva palkinto meille. Yhdessä kolmivuotiaan tyttären kanssa uppouduimme muovinappuloiden iloiseen maailmaan. Siitä, kun viimeeksi olin näillä leikkinyt, oli jo aikaa, joten tyttärellä oli tuoreempi näkökulma. Yhteistyönä syntyi magneetteja jääkaapin oveen.


Meillä oli vanhastaan Ikeasta ostettuja mustia magneetteja, joihin liimasin helmikuviot kiinni. Parin iltapäivän tuloksena syntyi ampiainen, perhonen ja kasa kukkia. Ampiainen on kasattu pakkauksen ohjeen mukaan ja loput ilman ohjetta.

Tarvikkeet:
-magneetteja (löytyy varmaan monestakin paikasta, nämä mustat magneetit on Ikeasta)
-liimaa
-helmiä
-sorminäppäryyttä ja mielikuvitusta

6 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvästä arpaonnesta :) Nuo on niin kivoja! Meidänkin kolmevuotias varmasti tykästyisi noihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyykin lotota tänä viikonloppuna, jos sitä onnea olisi vielä jäljellä. Hauskojahan nuo helmet on! Täytyy vaan kohta hankkia lisää, kun pakkauksen 900 helmeä uhkaa jo loppua. Kannattaa kokeilla! Erittäin koukuttavaa puuhaa :)

   Poista
 2. Suloisia magneetteja olette saaneet aikaiseksi, nuo helmet on kyllä ihan yksi ykköspuuha meidänkin perheessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ihmekään, että tämä on teilläkin suosittua! Varokaa vaan, sukulaiset ja ystävät, joulu on tulossa. Saatatte saada lahjaksi (hama-helmi) avaimenperän, (hama-helmi) korun tai vaikka persoonallisen ja värikkään (hama-helmi) tilataideteoksen :)

   Poista
 3. Ihania jääkaappimagneetteja saitte aikaiseksi. Kiva lahjaidea. Nyt vaan laitat sitten loton vetämään ;). Hamahelmet ovat meilläkin suosittuja, poika jaksaa niillä näpertää juttuja äidin ommellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Helmet on tosi kivoja, näistä jaksaa innostua aina uudestaan. Täytyy melkein käydä ostamassa lisää, kun tuo 900 helmen satsi ei riitä enää pitkälle.

   Poista