torstai 11. joulukuuta 2014

Tylliä ja farkkuatähtilaukku ja tyllihame

Pikku kaupungissa Itä-Suomessa asuu 3-vuotias tyttö, joka saa lahjaksi tyllihameen. 5-vuotiaalle veljelle Joulupukki tuo farkkulaukun.


Pojan farkkulaukkuun voi sujauttaa jumppatossut tai retkieväät. (Tai toooooosi ison kasan pikku autoja.) Laukku on kierrätysfarkkua ja päälle on suoralla ompeleella ommeltu tähti.

tähtiprinsessalle kimalletylliä

Tyllihameessa on päällä kaksi kerrosta persikan väristä kimalletylliä, jonka alla on kerros valkoista tylliä ja alimpana kerros ohutta puuvillakangasta. Koristeeksi laitoin satiinirusetin. Hameen korkeus on noin 35cm, koosta en ollut ihan varma, mutta vyötäröä voi säätää vyötärökuminauhalla. Kankaat tyllihameeseen on Eurokankaasta.

Eräänlaista aikamatkailua tämäkin, kun pastellin värisen tyllin ja vaalean, kivipestyn farkun yhdistelmä toi kuvatessa mieleen 80-luvun. Hui!

14 kommenttia:

 1. Aivan ihanat lahjat olet saanut aikaiseksi...aikamatkailu tuli mieleen minullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se ei olekaan pelkästään minä, jolle tulee 80-luku mieleen. Ehkä Madonnalla oli jotain fylliä ja farkkua joskus päällä...?

   Poista
 2. Oo miten ihanat! Minusta matka suuntautui satumaahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi. Tyttöjen leikeissä kuuluu olla niitä saduista tuttuja prinsessoita ja prinsessoilla ihania hameita :)

   Poista
 3. Todella ihanat lahjat ja voin hyvin kuvitella, että ovat mahdottoman mieluisat saajienkin mielestä. Minusta on ihana ajatus tehdä pikkupojalle laukku. Sinnehän on ihana kerätä niitä kivoja leikkijuttuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli. Tytölle oli niin paljon helpompi keksiä lahjaa, kuin pojalle. Laukkuja aina tarvitaan, joten päädyin laukkuun :)

   Poista
 4. Varmasti mieluisat lahjat! :) Upea tuo farkkulaukku tähtineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Farkku on jotenkin katu-uskottava materiaali, käy sopivasti pojalle :)

   Poista
 5. Minustakin nämä ovat mahtavat lahjat. Laukku on pojillekin tarpeen, meillä ainakin poika kuljetti ihan kotonakin tavaroita niissä. Hauska tähti ja tyllihame on jokaisen pienen prinsessan mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Lahjat on vielä postittamatta, aikataulutus ongelmia... Täytyy toivoa, että lahjat kerkeävät saajilleen, ja ovat mieluiset :)

   Poista
 6. Ooo, en kestä, niin supersuloinen tyllihame! Ne ovat kyllä minun heikkouteni, ihailen aina kovasti :) Laukkukin on mitä mainioin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! Kimalletylli oli kiva löytö palalaarista, siitä ei voi olla pitämättä!

   Poista