tiistai 9. joulukuuta 2014

Ikean ystävän joulukuusi


Joulukuusi, joka ei varista neulasia, ja jota ei voi kaataa? Tämänkin asian Ikea on miettinyt valmiiksi, sehän on joulukuusikangas! En jaksanut odottaa pidemmälle, joten meidän joulukuusi on jo esillä.Meidän kaksoset ovat siinä iässä, että vauhtia piisaa ja pikku jalat töpöttävät nopeampaa, kuin ajatukset. Siksipä meidän joulukuusi on tänä jouluna seinävaate! Kankaan kuviokerta oli niin lyhyt, että lisäsin raitakangasta ylä- ja alareunaan, jotta seinävaate ulottuisi katosta lattiaan asti.


Koristeita on tarkoitus lisätä joulun lähetessä, nyt meillä on joulukuusessa itse tehtyjä kettuja ja sydämiä. Ketut on piirretty ensin pahville ja liimattu sitten molemmille puolille kangas ja väliin ripustusta varten lanka. Sydämet on tehty askarteluhuovasta, ohjeen sydämille löydät täältä.

6 kommenttia:

 1. Ooo, tämähän on mainio! Kuusi jää meilläkin tänä vuonna pystyttämättä, samasta syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Villakiana! Oikea kuusi olisi tosi ihana, kuusi tuo oikeaa joulun tuoksua! Mutta meidän pikku marakatit testailisi varmaan liikaakin kuusen oksien kantokykyä, joten ainakin tänä jouluna meidän kuusi on tällainen.

   Poista
 2. Kyllä on niin aidon näköinen, kätevää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painatus on tosi aidon näköinen. Ja tämähän on kestävä ja luontoa säästävä ratkaisu, kuusen voi rullata loppiaisen jälkeen kangasrullalle, ja ottaa taas esiin ensi vuonna :)

   Poista
 3. Näppärä kuusi! Ihania koristeita, perinteiset sydämet tuovat mieleen lapsuuden joulut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Sydämiä muistan itsekin joskus askarrelleeni paperista alle kouluikäisenä, joten koriste on tuttu. Löysin netistä todella hienoja paperisydän-askarteluja. Näissä askarteluissa oli leikattu suoran viivan sijasta esimerkiksi aaltoa, ja saatu sydämeen hienoja kuvioita.

   Poista