perjantai 1. elokuuta 2014

Ankkalampi

Kylpyankat on niin sympaattisia! Keltaiset, kelluvat, mukavasti pullukat muovilinnut saavat hyvälle tuulelle. Niistä tulee mieleen pitkät vaahokylvyt ja lasten vesileikit. Voitte siis arvata, että idea tähän työhön tuli lapsia kylvettäessä.

"SAVA" -teksti viittaa Saumanvara ompeluryhmään
Piirsin kuvan ja toteutin sen aplikoimalla. Vetoketjullisen laukun pohjan koko on noin 7cm x 29cm ja korkeus 16cm. Sinne mahtuu hyvin lasten saippuat, hammasharjat ja hammastahnat, kun lähdemme reissuun. Harmaa ja turkoosi kangas on Eurokankaan ulkokäyttöön tarkoitettua markiisikangasta, Sunbrellaa, joten se kestää hyvin käyttöä, mutta muut kankaat ovat sekalaisia tilkkuja. Valitettavasti värit eivät kuvassa toistu oikein, vaan turkoosi on oikeasti reippaasti vihertävämpää.

Terenauhan tein itse, kangaskaitaleen sisällä on ohut nyöri. Terenauhahan kuuluisi leikata vinoon langansuuntaan, mutta kangasta oli liian vähän, ja leikkasin sen suoraan langansuuntaan. Ihan hyvin tuo tere kuitenkin taipuu pyöreässäkin saumassa.

Tällä laukulla osallistuin Saumanvara ompeluryhmän kisaan. Voittoa tuskin tulee, koska mukana on niin paljon huikean hienoja töitä, mutta osallistuminen oli mukavaa!


4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pussi! Ankat on kyllä tässä pussissakin sympaattisia.Tsemppiä kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistelisin, että kumiankoilla on tutkittu jopa merivirtojen liikkeitä (kumiankkoja lastinaan vienyt laiva haaksirikkoutui, ja lukemattomat kylpylelut pääsivät vapauteen), joten kyllä ne ansaitsevat oman pussukkansa.

   Poista
 2. No onpa söpö pussukka. Tuohon on mukava pakata reissutavaroita. Pitäisi opetella itsekin tekemään tuollaisia pussukoita. Niille olisi todella tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin näille pussukoille on aina tarvetta, joten niitä tulee aina silloin tällöin ommeltua.

   Poista