keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Jotain vihreää


Minulla on pahe, hamstraan kankaita. Kun löydän sykähdyttävän kankaan, on vaikea kävellä ohi ja taas lompakko kevenee. Niinpä värikkäitä liskoja, herkkiä viivoja, aivan mahtavia kuosikankaita, retroa kukkaa ja rempseää raitaa on kerääntynyt kankaiden muodossa kaappeihin vuosien mittaan. Ja nyt kaapit alkavat täyttyä.
Olen kuitenkin tehnyt itselleni lupauksen vähentää kangaspinoja ja alkanutkin pikkuhiljaa ompelemaan lapsille vaatteita. Lapsille ompelu on mukavaa, pikkuruisten vaatteiden teko on vaivatonta ja nopeaa. Harmi vaan, että ovat vielä niin kääpiöitä, ettei kangasta mene paljoakaan aina yhteen vaatteeseen.

Hihan pituuteen jäi kasvunvaraa
Tämä kippurahäntäisten liskojen kangaskin on saanut odottaa vuoroaan jo jonkun vuoden. Ja nyt siitä tuli takki yksivuotiaalle pojalle.


Kangas on paksuhkoa puuvillaa, joten vuoritin vain hupun. Kaava on alkujaan joku Burdan kaava, jota olen kuositellut sopivaksi. Koska kangas on puuvillaa, suojaan vielä kankaan teflonsuihkeella, joka hylkii likaa.

Edessä on paikkataskut, jonne voi keräillä käpyjä ja kiviä.

2 kommenttia:

  1. Suloinen takki pienelle pojalle. Hauska yksityiskohta nuo erilaiset kankaat paikkataskuissa :). Kiitos muuten, kun lähdit mun kierrätyshaasteeseen mukaan, tosi hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään yhdistellä erilaisia kuoseja, joten kokeilin sitä myös tähän takkiin. Kierrätyshaaste vaikutti tosi kiinnostavalta! Olen innolla mukana.

      Poista